Raffaello v bílé čokoládě
13. 12. 2015 - 10:00 | Obohaťte své Vánoční cukroví dobrůtkou, která nesmí na tácech o Vánocích chybět! :-)
Ingredience:
- 100g kokosu
- 200g bílé čokolády,mandle
- 100g cukru moučka
- 100g másla
- 50ml kokosového likéru
Jak na to:
Mandle spaříme, oloupeme a necháme dobře proschnout.
Rozměklé máslo utřeme s cukrem. Vmícháme na jemno nastrouhanou čokoládu, kokos i likér a vypracujeme tužší, malinko lepivé těsto.
Těsto rozdělíme asi na 40 kousků. Do každého kousku zabalíme mandli, v dlaních vytvarujeme kuličku a obalíme ji v kokosu. Kuličky klademe na tác a necháme je v chladu zatuhnout.
Rafaelo z bílé čokolády pak můžeme také dávat do malých papírových košíčků a po té už jen přidat do krabic s Vánočním cukrovím.
Tu nejsladší Vánoční chu't Vám přeje rádio Haná :-)